Köpvillkor

1. Orderbekräftelse
En orderbekräftelse skickas automatiskt till den e-postadress som du har angivit i dina kunduppgifter. Denna e-postadress används även vid eventuella kontakter med kundtjänst.
2. Leveranstid
Leveranstiden är normalt några dagar från det att din beställning görs. Skulle någon vara tillfälligt vara slut i lagret kan leveranstiden vara längre. I förekommande fall får du meddelande om detta.
3. Frakt
Fraktkostnaden är 49kr. Det gäller alla ordrar. Skickar med DHL och Posten

4. Skador på paket
Upptäcker du skador på paketet skall du omedelbart anmäla detta till postkontoret eller annan transportör och göra en skadeanmälan. Hämta inte ut ett skadat paket! Upptäcker du inte skadan förrän du öppnat paketet, och skadan är av den art att den kan hänföras till postens eller transportföretagets hantering, skall du kontakta dem och göra en skadeanmälan. Om eventuell tvist med posten eller transportföretaget inte kan lösas, tar du kontakt med oss.
5. Betalningssätt
Endast kortbetalning  via Stripe

6. Ångerrätt
Som konsument har du, i enlighet med distansavtalslagen, rätt till ångerrätt utan att ange någon anledning. Du måste dock meddela kundtjänst detta senast 14 dagar efter det att du har mottagit dina varor. För att returnera varorna ska dessa vara oanvända och oskadade i sina originalförpackningar. Returnera varorna tillsammans med fakturan eller en kopia av den. Du får själv stå för returfrakten.
På fakturan anger du returorsak “Ångerrätt”. Varor får inte returneras som postförskott eller efterkrav. Specialbeställda varor tas ej tillbaka!
7.  Reklamationer
Om du skulle få en vara som är defekt eller en felaktig leverans ersätter vi dig kostnadsfritt med en ny vara. Du måste dock meddela kundtjänst detta senast 14 dagar efter det att du har mottagit dina varor. Kontakta kundtjänst INNAN du skickar tillbaka en reklamerad vara. För att returnera en vara ska denna vara oanvänd och i det skick som den var när du mottog den. Returnera varan tillsammans med fakturan eller en kopia av den. På fakturan anger du returorsak.
8. Garantier
Vi har en funktionsgaranti på våra produkter, d.v.s att om något inte fungerar som det skall innan man har börjat använda produkten ersätter vi eller repararerar produkter/artikeln. Tänk på att garantin inte gäller när man har börjat använda sakerna om man inte kan bevisa att det har varit ett ursprungligt fel, ett fel som alltså fanns på produkten innan den började användas.
9. Kyoshos ReadySet.
I Kyoshos ReadySet paket ingår det vanligtviss INTE något att driva modellen med. Det vill säga att man måste komplettera med laddare och batterier till en elmodell och med bränsle och övrig startutrustning till en modell med förbränningsmotor.
Vid eventuella frågor om vad som ingår kontakta oss innan du köper varan så att du vet vad du köper.
10.Tvist
Tvister med anledning av dessa villkor ska avgöras i svensk domstol.
11.Force Majeure
Händelse såsom krig, naturkatastrof, stridsåtgärder på arbetsmarknaden, myndighets beslut, uteblivna leveranser från underleverantörer, fördyrande omständigheter samt därmed jämförbar händelse utanför vår kontroll, vilken ej skäligen kunnat förutses, skall hänföras till force majeure, vilket innebär att vi befrias från sina förpliktelser att fullgöra ingångna avtal.

Vi reserverar oss för fel på sidan.